BEMUTATÓTEREM: Budapest, Dobozi utca 41, 8. kerület
Időpont egyeztetés a 06-30 -218-6413-as telefonszámon!
Minta ajtók , ablakok megtekeinthetőek 17. kerületi telephelyünkön A Kiskút utca 46. alatt.
Mielőtt elindul kérem telefonáljon a 06-30-218-6413-as telefonszámra. Nem vagyunk mindig bent, de hétvégén, munkaidő után is szívesen kijövünk!


Budapest 17. XVII. kerület
Kiskút utca 46. Pecsenye Róbert
30-238-7265 carpenter.hu
  Nyílászáró javítás , nyílászáró felújítás


Amennyiben vannak olyan nyílászáróink, melyeket nem szeretnénk kicserélni, léteznek módszerek amelyekel régi nyílászáróinkat, a korszerű fa nyílászárók hőszigetelési paramétereit megközelítő értékekre javíthatunkj fel. Nem igaz ez azonban minden esetben, és nem  feltétlenül gazdaságos megoldás minden esetben.

Vanak olyan tipikus esetek amikor a régi nyílászáróinknál jó eséllyel próbálkozhatunk. Ilyenek azok a már hőszigetelt nyílászárók mintájára legyártott SOFA, vagy többütközéses fa nyílászáróknál. Ezeknél a nyílászáróknál a vasalatok hibáiból adódóan, már nehezen nyithatóak, a tömítések már nem tömítenek, a hőszigetelt üvegek pedig homályosak, valamint vékonyabb rétegrenddel, lágyfémbevonat, valamint argongáz töltés nélkül készültek.

Amennyiben a nyílászáróink nem korhadtak, tehát ezen tipikus hibák okozzák csak a problémát, a vasalatok javításával, beállításával,  az ablakszigetelő profilok cserélésével, valamint a hőszigetelt üvegek cseréjével az új nyílászárók hőszigetelési paramétereit megközelítő, 3 rétegű üvegek alkalmazásával pedig azt meghaladó értékeket érhetünk el. Mindezt az új ablakcsere árának töredékéért.  Hasonlóan látványos javulást lehet elérni olyan 10-15 éves műanyag nyílászáróknál is, melyeknél az ablakok megsüllyedtek, nehezen záródnak, és az ablak-keretekbe még a régebbi 4-16-4 -es normál hőszigetelt üvegek vannak beépítve. Ebben az esetben csak a hőszigetelt üvegek cseréjével a k-2,8 W/m2K értékű felületünk hővesztesége K-1.0-ra csökkenthető. Az ilyen jellegű hőszigetelt üvegcsere akkor is gazdaságos megoldás, ha nyílászárónkkal semmilyen funkcionális probléma nincsen , csupán a régebbi korszerűtlenebb hőszigetelt üveggel szereltek. 

Amennyiben szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, kérjük küldjön email a pecsenye.robert kukac gmail.com , 
vagy a luxajto  kukac gmail.com email címre!
Telefonon a 06-30-218-6413  as telefonszámon ér el.
Köszönettel: Pecsenye Róbert          INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉSt
ÉS ÁRAJÁNLAT KÉSZÍTÉST KÉRHET
IDE KATTINTVA >>>>>


 

Gyakran ismételt kérdések:

Sofa típusú ablakaim vannak, de nem szeretném még kicserélni őket. 
Fel lehet még újítani őket?


Valóban kétszer annyiba kerülnek a fa nyílászárók mint a műanyagok?

Elvetemednek-e a fa nyílászárók?

Csak szabványméretű nyílászárókat készítenek?

Hogyan kapjunk kedvező árat nyílászáró cserénél?

Miért válasszunk fa nyílászárókat?

Milyen gyakran kell újrafesteni a fa nyílászárókat?

Milyen alapanygokból dolgoznak?