BEMUTATÓTEREM: Budapest, Dobozi utca 41, 8. kerület
Időpont egyeztetés a 06-30 -218-6413-as telefonszámon!
Minta ajtók , ablakok megtekeinthetőek 17. kerületi telephelyünkön A Kiskút utca 46. alatt.
Mielőtt elindul kérem telefonáljon a 06-30-218-6413-as telefonszámra. Nem vagyunk mindig bent, de hétvégén, munkaidő után is szívesen kijövünk!


Budapest 17. XVII. kerület
Kiskút utca 46. Pecsenye Róbert
30-238-7265 carpenter.hu
 Spaletta, zsalugáter


VÁLLALJUK FA ZSALUGÁTEREK ÉS SPALETTÁK ELKÉSZÍTÉSÉT, VALAMINT RÉGI ÉS ÚJ PARASZTHÁZAK NYÍLÁSZÁRÓINAK ÚJRAGYÁRTÁSÁT!!!

Fix vagy mozgatható levelű zsalugáterek

Kültéri árnyékolók, melyek nagyon jó hatásfokkal védik a nyílászárókat, és ezáltal lakásunkat a túlzott felmelegedéstől, így akár a klímaberendezések kiváltására is alkalmasak. Télen, hasonlóan más az ablak előtti árnyékolókhoz, melyek statikus levegőréteget képeznek a nyílászárók előtt, javítja azok hőszigetelő képességét.

Előnye a klíma berendezésekkel szemben, hogy egyszeri beruházást igényelnek, csak időszakos karbantartásukra kell kis időt rászánnunk.

Amíg a mozgatható levelű zsalugáterek lamellái bármilyen szögben beállíthatóak, így akár teljes sötétítés is elérhető vele, addig a fix lamellás zsalugáterrel ez nem lehetséges, csak a zsalugáter táblák megnyitásával, eltolásával állíthatjuk be a kívánt árnyékolás mértékét.

 
spalettás álosztós ablak
dupla parasztajtó zart spaletta
megrendelő által felületkezelt parasztajtó milesi vékonylazúr alkalmazásával
spaletta vasalat paraszatajtó

Deszka spaletták, Betétes spaletták

Hasonlóan a lamellás zsalugáterekhez nagyon jó árnyékolók, azonban téli hőszigetelő képességük tekintetében sokkal jobban szerepelnek.

Spalettákat a nyílászárók külső és belső oldalára is szerelhetnek. Egyszerűbb felépítésűek, azonban a nyílászárók külső megjelenését nagyon előnyösen befolyásolják.

Betétes spalettáknál nagyon változatos megjelenési formákkal találkozunk, a betétekbe mart vagy vágott mintákkal teljesen egyedivé tehetők nyílászáróink.

Hagyományos spalettákkal általában vidéki parasztházaknál találkozunk, de egyedi és változatos megjelenése miatt szinte bármely épület stílusához hozzáigazítható.

 

Parasztajtók, duplaajtók

Pár sorban említenénk régi parasztházaknál alkalmazott bejárati ajtótípust, ahol egy üveges bejárati ajtó van egybeépítve egy tömör kivitelű bejárati ajtóval, rendkívül jó hőszigetelési paramétereket eredményezve, a nyári árnyékoló funkció mellett. Parasztajtó, illetve dupla ajtó bármilyen két ajtótípus összeépítésével létrehozható. A külső árnyékoló szárnyak lehetnek akár a legegyszerűbb beltéri ajtók is, de a megrendelő igénye szerint 68 mm-es szerkezetek is összeépíthetőek. Legegyszerűbb kivitelben egy szélesebb pallótokra van szerelve két normál 43 mm-es ajtószárny, melyek normál portálzárral, de 5 pontos biztonsági zárakkal is szerelhetőek. Amennyiben olyan széles tokot szeretnénk amely a teljes falvastagságot átéri, ácsolt tokszerkezetet kell gyártatnunk. Alapesetben itt is normál 43 mm-es ajtószárnyakat szerelünk.


       
INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉSt
ÉS ÁRAJÁNLAT KÉSZÍTÉST KÉRHET
IDE KATTINTVA >>>>>


 

Gyakran ismételt kérdések:

Sofa típusú ablakaim vannak, de nem szeretném még kicserélni őket. 
Fel lehet még újítani őket?


Valóban kétszer annyiba kerülnek a fa nyílászárók mint a műanyagok?

Elvetemednek-e a fa nyílászárók?

Csak szabványméretű nyílászárókat készítenek?

Hogyan kapjunk kedvező árat nyílászáró cserénél?

Miért válasszunk fa nyílászárókat?

Milyen gyakran kell újrafesteni a fa nyílászárókat?

Milyen alapanygokból dolgoznak?